Beste vrienden,

Mijn naam is Yamen, en ik ben de trotse eigenaar van Yamen Cuisine, een culinaire schat in het hart van Groningen. Sinds 2017 hebben we met trots onze klanten verwend met de heerlijke smaken van Syrië en de Mediterrane keuken. We hebben een reis gecreëerd waarin culinaire ervaringen samenkomen met warme gastvrijheid, en we willen deze reis voortzetten op een prachtige nieuwe locatie. 

Onze nieuwe locatie belooft een betoverende plek te worden waar traditie en innovatie samenkomen om een symfonie van smaken en aroma’s te creëren die je zintuigen zullen prikkelen. We willen een ruimte creëren waar de magie van de Syrische en Mediterrane keuken tot leven komt, en daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan ons avontuur door het aanschaffen van een voucher die je in 2024 in ons nieuwe restaurant kunt gebruiken. Hier zijn de geweldige opties die we aanbieden:

Het geld dat we via deze campagne inzamelen, zal worden gebruikt om onze droom van een nieuwe locatie te verwezenlijken. We willen deze ruimte tot een waar culinair paradijs maken, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en warme gastvrijheid.

Het betekent enorm veel voor ons dat je overweegt deel te nemen aan deze campagne en ons te steunen. Jouw steun helpt ons om onze passie voor koken en gastvrijheid voort te zetten en te delen met nog meer mensen. We zijn vol dankbaarheid voor elke bijdrage die we ontvangen.

Dus, deel alsjeblieft deze campagne en nodig je vrienden en familie uit om ook deel te nemen. Samen kunnen we een ruimte creëren waar de liefde voor eten en cultuur samenkomen in een onvergetelijke ervaring! 

We willen iedereen bedanken voor de steun en het geloof in ons verhaal. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons nieuwe restaurant en samen te genieten van culinaire avonturen die je zintuigen betoveren. 

Met vriendelijke groet,

Yamen Ericksousi

0